• Nederland
  • Turkije
  • Telefoon: +31 (0) 162 510 055
  • Zalmweg 11, 4941 VX Raamsdonksveer
  • Telefoon: +90 (530) 370 83 03
  • Ulus Mah. Çatalca Yolu Cad. No:2-1 34537 Büyükçekmece İstanbul Istanbul

DAGELIJKS TRANSPORT

NATIONAAL & INTERNATIONAAL

Steijns Transport heeft een groot assortiment aan logistieke diensten.

Op deze pagina is een overzicht te vinden van onze meest voorkomende type transporten. Voor meer informatie kunt u klikken op de titel, het ‘lees meer’ linkje eronder, of door contact met ons op te nemen.

Wilt u graag samenwerken met Steijns Transport, maar ziet u niet het type transport wat u graag wil? Misschien kunnen wij toch iets voor u of uw bedrijf betekenen. Ons personeel staat u graag te woord. Neem snel contact met ons op!

Services

Tijdslevering

Kwaliteit en snelheid zijn belangrijke criteria binnen de transport. Dat weten wij als transport bedrijf als geen ander!

Lees Meer...

Geconditioneerd Transport

Tijdens het geconditioneerd transport is het voor een bedrijf wenselijk dat er inzicht wordt gegeven in het temperatuurverloop.

Lees Meer...

ADR Transport

Gevaarlijke stoffen worden ook wel ADR-goederen genoemd. Bij Steijns vervoeren wij klasse 2 t/m 6, 8 en 9.

Lees Meer...

High Value Transport

Op zoek naar transportveiligheid op het allerhoogste niveau? Dan bent u bij Steijns  transport aan het juiste adres. Wij hebben jarenlange ervaring in het vervoeren van High Value transport. Wat bieden wij om uw goederen veilig te vervoeren?

Lees Meer...

Farmaceutisch Transport

Als logistiek dienstverlener in de gezondheidssector is Steijns Transport de ideale partner voor het beheer van meerdere supply chains van farmaceutische producten en medisch materiaal.

Lees Meer...